
20. 3. – 24. 3.
KOSILO | |
PONEDELJEK | grahova juha (1a,7,9), ocvrtki (1a,3), svinjski kare v omaki (1a), zelena solata z lečo, napitek |
TOREK | tortelini s sirovo omako (1a,3,7), mešana solata, sadni kompot |
SREDA | kostna juha (1a,3,7,9), puranji trakci v vrtnarski omaki (1a,9), dušen riž, rdeča pesa, napitek |
ČETRTEK | mineštra iz stročnic s hrenovko (1a,3,7,9), panakota, napitek |
PETEK | paradižnikova juha (1a,3,7,9), kapski file (4), blitva s krompirjem, sadje, napitek |
DOBER TEK!
Jedi lahko vsebujejo snovi ali proizvode, ki povzročajo alergije ali preobčutljivost v obratih javne prehrane. Alergeni so na jedilniku po Uredbi (EU) št. 1169/2011 o zagotavljanju informacij o živilih potrošnikom označeni s številko poleg jedi. Tabela alergenov je priloga jedilniku.
Zaradi morebitnih odsotnosti zaposlenih v kuhinji ter težav z dobavo živil si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.
Tabela alergenov: Tabela