JEDILNIK ZUNANJI

This image has an empty alt attribute; its file name is slika.png

Od 17. – do 21. januarja 2022

PONEDELJEK, 17. januarja

Kosilo

polnozrnate testenine z golažem – junčjim mesom (vsebuje: 1 – pšenica, 3, 9), parmezan / po želji (vsebuje: 3, 7),

radič s fižolom (vsebuje: 12), sadje),

črni kruh (vsebuje: 1 – pšenica, ječmen, +)

TOREK, 18. januarja

Kosilo

ohrovtova juha, svinjska pečenka v omaki (vsebuje: 1 – pšenica, 7),

koruzna polenta (vsebuje: 7),

zelena solata (vsebuje: 12)

črni kruh (vsebuje: 1 – pšenica, ječmen, +)

SREDA, 19. januarja

Kosilo

ješprenova mineštra (vsebuje: 1 – ječmen, 9),

cmoki z nadevom (vsebuje: pšenica, 3, 12),

črni mešani kruh (vsebuje: 1 – pšenica, ječmen, +)

ČETRTEK, 20. januarja

Kosilo

cvetačna juha (vsebuje: 7),

polpeti v paradižnikovi omaki (vsebuje: 1 – pšenica, 3, 7),

dušen pisan riž (pira, ješprenj, riž) (vsebuje: pira, ječmen, 9),

rdeča pesa

PETEK, 21. januarja

Kosilo

goveja juha z ribano kašo ( vsebuje: 1 – pšenica, 3, 9),

kuhana govedina,

pražen krompir,

dušena kisla repa (vsebuje: 1 – pšenica),

črni mešani kruh (vsebuje: 1 – pšenica, ječmen, + )

DOBER TEK!

*Pri kosilu imajo učenci na voljo kruh, kot napitek pa vodo in razredčen sadni sok brez dodanega sladkorja.

Jedi lahko vsebujejo snovi ali proizvode, ki povzročajo alergije ali preobčutljivost v obratih javne prehrane. Alergeni so na jedilniku po Uredbi (EU) št. 1169/2011 o zagotavljanju informacij o živilih potrošnikom označeni s številko poleg jedi. Tabela alergenov je priloga jedilniku. Navedbe alergenov v jedilniku ne vključujejo navedb alergenov v sledovih in možnih navzkrižnih kontaminacij. Za povezavo pritisnite: Priloga

Zaradi morebitnih odsotnosti zaposlenih v kuhinji ter težav z dobavo živil si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika. Spremembe so prav tako možne zaradi trenutnih prilagoditev dela v razmerah, povezanih z epidemijo COVID-19.

 
 
 
 
Dostopnost