JEDILNIK

This image has an empty alt attribute; its file name is slika.png

*Pri kosilu imajo učenci na voljo kruh, kot napitek pa vodo in razredčen sadni sok brez dodanega sladkorja.

13. 9. – 17. 9.

 DOPOLDANSKA MALICAKOSILOPOPOLDANSKA MALICA
PONEDELJEK      ržen kruh (1b), mortadela (1a,6,9), kisle kumarice, redčen sok, sadjesegedin golaž (9), krompir v kosih, puding (7,8), napitek, sadjesezonsko sadje
TOREK   ZELENI DANnavaden tekoči jogurt (7), musli (1a,5,6,7,8), bananafižolovka s testenino (1a,3,7,9), skutine palačinke (1a,3,7), sadni kompot, napitek  riževi vaflji, sadje
SREDA    koruzni kruh (1a), ribji namaz (4,7), limonada, sadjebučna juha z zakuho (1a,3,7,9), puranji zrezek v smetanovi omaki (7), kuskus (1a), zelena solata, napitek  bio pitno mleko z okusom vanilije (7), makova štručka (1a)
ČETRTEKpolbeli kruh (1a), čokoladni namaz (5,7,8), mleko 2 dl, sadjezdrobova juha z zakuho (1a,3,7), polpeti v paradižnikovi omaki, dušen riž, paradižnikova solata, napitek  prepečenec (1a,6,7,11), grozdje
PETEKbio pirino pecivo (1d), 100 % sadno-zelenjavni sok, sadjeohrovtova juha z zakuho (1a,3,7,9), pohan ribji file (1a,3,4,7), krompirjeva solata (7), napitek, sadjekruh (1a), slive

DOBER TEK!

Jedi lahko vsebujejo snovi ali proizvode, ki povzročajo alergije ali preobčutljivost v obratih javne prehrane. Alergeni so na jedilniku po Uredbi (EU) št. 1169/2011 o zagotavljanju informacij o živilih potrošnikom označeni s številko poleg jedi. Tabela alergenov je priloga jedilniku. Navedbe alergenov v jedilniku ne vključujejo navedb alergenov v sledovih in možnih navzkrižnih kontaminacij. Za tabelo pritisnite na povezavo: “Tabela alergenov”.

Zaradi morebitnih odsotnosti zaposlenih v kuhinji ter težav z dobavo živil si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika. Spremembe so prav tako možne zaradi trenutnih prilagoditev dela v razmerah, povezanih z epidemijo COVID-19.

 
 
 
 
Dostopnost