JEDILNIK

This image has an empty alt attribute; its file name is slika.png

*Pri kosilu imajo učenci na voljo kruh, kot napitek pa vodo in razredčen sadni sok brez dodanega sladkorja.

18. 10. – 22. 10.

 DOPOLDANSKA MALICAKOSILOPOPOLDANSKA MALICA
PONEDELJEK      pirin zdrob (1d), suho sadjezelenjavna juha (1a,3,7,9), ocvrtki z junčjim golažem in grahom (1a,3,7,9), zelena solata, napitek  sadje  
TOREK  ajdov kruh (1a), sirni namaz z drobnjakom (7), čaj, sadjekraška jota z mesom (1a,9), slivovi cmoki (1a,3,7), napitekkruh (1a), navadni kefir (7)
SREDA hruškekifeljc (1a,3,7), kakav (7), sadjerižota s koščki svinjskega mesa in zelenjavo (9), zelena solata z radičem in koruzo, napitek, sadni jogurt (7)riževi vaflji, banana
ČETRTEKovseni kruh (1b), trdo kuhano jajce (3), kisle kumarice, čaj, sadjeohrovtova juha z zakuho (1a,3,7,9), polpeti, pire krompir (7), kremna špinača (7), napitek  kruh s semeni (1a), 100 % sadni sok
PETEKpolbeli kruh (1a), pečen pršut (1a,6,9), olive, redčen sok, sadjetestenine s tunino omako (1a,3,4,7), radič s fižolom, napitek, sadje  jogurt s kosmiči/čoko kroglicami (7)

DOBER TEK!

Jedi lahko vsebujejo snovi ali proizvode, ki povzročajo alergije ali preobčutljivost v obratih javne prehrane. Alergeni so na jedilniku po Uredbi (EU) št. 1169/2011 o zagotavljanju informacij o živilih potrošnikom označeni s številko poleg jedi. Tabela alergenov je priloga jedilniku. Navedbe alergenov v jedilniku ne vključujejo navedb alergenov v sledovih in možnih navzkrižnih kontaminacij. Za tabelo pritisnite na povezavo: “Tabela alergenov”.

Zaradi morebitnih odsotnosti zaposlenih v kuhinji ter težav z dobavo živil si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika. Spremembe so prav tako možne zaradi trenutnih prilagoditev dela v razmerah, povezanih z epidemijo COVID-19.

 
 
 
 
Dostopnost