NAGRADA, PRIZNANJE IN ZAHVALE ZA SODELOVANJE NA MEDNARODNEM LIKOVNEM NATEČAJUNa naši šoli smo se tudi v tem šolskem letu odločili za sodelovanje na Mednarodnem literarnem, recitatorskem in likovnem natečaju »Ča u versin, riči in pinelu«, ki je letos potekal že šestič. Natečaj je razpisala Osnovna škola Bijaći iz Kaštel Novega na Hrvaškem v sodelovanju z Agencijo za odgoj i obrazovanje ob okroglem 30. Čakovskem večeru. V okviru razpisa »Kaj me dela srečnega?« so učenci ustvarjali na različne teme.

Učenka 1. razreda Kristina Krt je pod mentorstvom učiteljic Lučane Petrovčič in Monike Mozetič Rolih ustvarjala na temo »Moj rojstni dan« in osvojila 2. mesto ter prejela nagrado.

Učenec 4. razreda Marvin Putnik je za izdelek »Prazniki me osrečujejo«, ki je nastal pod mentorstvom učiteljice Laure Čermelj prejel zahvalo za sodelovanje.

Petošolke Mia Čustić, Sara Albreht in Sara Silič so ustvarjale pod mentorstvom učitelja Romea Stublja. Učenka Mia Čustić je prejela pohvalo, Sara Albreht in Sara Silič pa zahvalo za sodelovanje.

Vsem učencem iskreno čestitamo!

Mladim ustvarjalcem in mentorjem je čestitke poslala tudi ravnateljica, ga. Nikolaja Munih.

                                                                                                                       Mentorji

Nagrajena prvošolka Kristina Krt

 
 
 

Deli 
 
 
 
Dostopnost