POTREBŠČINE ZA ŠOLSKO LETO 2020/2021

Spoštovani starši!

 

Vaši otroci so prinesli domov seznam šolskih potrebščin in DZ za naslednje šolsko leto. Seznami šolskih potrebščin so objavljeni tudi na naši spletni strani in v nekaterih okoliških knjigarnah. Pri nakupu šolskih potrebščin dosledno upoštevajte naš seznam.

Osnovna šola Miren bo z učbeniškim skladom zagotavljala brezplačno izposojo učbenikov za vse učence, ki si jih bodo izposodili v prvih dneh pouka. Za 1., 2. in 3. razred, pa bo šola zagotovila tudi brezplačne delovne zvezke, ki jih bodo učenci prejeli prvi dan pouka.

Nekatere šolske potrebščine (barvice, ravnila, čopiče, tempera barve….) lahko, po dopolnitvi, učenci uporabljajo tudi dve šolski leti zapored. Zvezek BZ nujno ohranite za naslednje šolsko leto. Učitelji v višjih razredih tudi svetujejo, naj učenci za določene predmete (naravoslovje, kemija, fizika…) raje kupijo debelejši zvezek in ga uporabljajo dve leti zapored. Na šolskih seznamih so vsa podrobnejša navodila.

Učna gradiva in šolske potrebščine lahko kupite v katerikoli knjigarni. Ponudbe različnih založb, knjigarn in papirnic si natančno preglejte in primerjajte cene med seboj. S smotrnim izborom ponudnikov lahko starši prihranite in se predvsem izognete avgustovskim gnečam po knjigarnah.

Na voljo so vam tudi e-naročila pri:

Mladinska knjiga in v iskalniku zgoraj vtipkate Osnovna šola Miren in izberete želeno podružnico in razred

Kopija nova

DZS

 

Za vse dodatne informacije lahko kličete na telefon 05 330 24 74 ali pišete na anamarija.veluscek-zorzut@os-miren.si.

 

Želimo vam prijetne in brezskrbne počitnice!

OŠ MIREN

1.       razred 4. razred 7. razred
2.       razred 5. razred 8. razred
3.       razred 6. razred 9. razred

 

PODRUŽNIČNA OŠ BILJE PODRUŽNIČNA OŠ KOSTANJEVICA NA KRASU
1.       razred 1.       razred
2.       razred 2.       razred
3.       razred 3.       razred
4.       razred 4.       razred
5.       razred 5.       razred

 

 
 
 

Deli